16/2/22

Acampada d'aniversari

Acampada d'aniversari!

Aquest cap de setmana celebrem l'aniversari del nostre grup amb una acampada a la Finca de Massarra en Bocairent. Eixirem el dia 19 de matí i tornarem el 20 a dinar a casa, vos adjuntem l'horari detallat.





Recordar-vos que, tal com vam dir al grup de whatsapp, a causa de la situació actual i fins nou avís, tota activitat on es pernocte requerirà presentar el certificat de vacunació o test d'antígens negatiu validat en una farmàcia i/o laboratori amb una validesa màxima de 48h; per aquesta raó, en aquesta activitat és necessari dur-lo.


També recordar a aquells que encara no els heu entregat que és necessari que empleneu els papers d'actualització de dades d'aquest formulari ( https://mafeking167.org/secretaria/documentacio/ ) i que signeu el pdf que vos genera. Aquells que encara no els heu entregat podeu dur-los a l'acampada.


Anirem de ruta amb la motxilla gran, així que recomanem no posar a la motxilla coses que no siguen necessàries. Tenim moltes ganes de veure'ls de nou en altra acampada, farem promeses així que els tropers no han d'oblidar agafar el seu uniforme, i sobretot les ganes de passar-ho bé!! (i roba d'abrigar, que a la nit refresca).